Φθιώτιδα: Στην επόμενη φάση προχωρούν οι αναδασμοί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 15:13 Φθιώτιδα: Στην επόμενη φάση προχωρούν οι αναδασμοί

Συναντήσεις Καρακάντζα με τις Κοινότητες του Δήμου Λαμιέων…

Ενημερωτικές επισκέψεις σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων όπου χρονίζει το καθεστώς τρου αναδασμού, ξεκίνησε από το Λιανοκλάδι ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρκάντζας.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής Κώστα Αποστολόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων αλλά και εκπροσώπου των μελετητών ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Δήμου Λαμιέων και της Κοινότητας Λιανοκλαδίου, Κωνσταντίνο Αναστασίου, Σωτήρη Κουτσοβέλη και Δημήτρη Κυρτσόπουλο, καθώς και τους κατοίκους της περιοχής για την υφιστάμενη κατάσταση που χρόνιζε, απαντήθηκαν ερωτήσεις και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα επόμενα βήματα που ακολουθούν.

Αντίστοιχες ενημερωτικές συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί και για τις κοινότητες Στύρφακα, Αμούρι, Ζηλευτό, Λυγαριά και Δίβρη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Καρακάντζας δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη βαρύτητα και κατά προτεραιότητα, επανεκκινούμε έργα αναδασμών στη Φθιώτιδα που για χρόνια είχαν βαλτώσει. Εκτός των ανωτέρω περιοχών, σε πλήρη εξέλιξη είναι ο αναδασμός στην Ανατολική Βίστριζα ενώ πρόσφατα επανεκκινήσαμε και τους αναδασμούς σε Αμφίκλεια, Σφάκα και Μακρακώμη, όπου και εκεί θα πραγματοποιηθούν άμεσα αντίστοιχες συναντήσεις.  Έργα ιδιαίτερα για την οργάνωση και διαχείριση της αγροτικής γης που θα προσδώσουν μακροχρόνια οφέλη στον πρωτογενή τομέα σε όλη τη Φθιώτιδα».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση