Η κρυφή κάμερα έπιασε τη μπέιμπι σίτερ να χτυπά το αυτιστικό παιδί της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 13:19 Η κρυφή κάμερα έπιασε τη μπέιμπι σίτερ να χτυπά το αυτιστικό παιδί της

Τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες.

Μια μητέρα από το Καστλ Ροκ του Κολοράντο παρατήρησε κάποια ύποπτα σημάδια στο σώμα του αυτιστικού της γιου. Ελέγχοντας το υλικό από το σύστημα ασφαλείας που υπάρχει στο σπίτι, διαπίστωσε έντρομη πως η μπέιμπι σίτερ που έχει προσλάβει για να κρατάει τα παιδιά της, τα κακοποιεί και τα βρίζει.

Η Shalin Cruz απευθύνθηκε στις τοπικές αρχές δείχνοντας τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες, αλλά οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν πως οι ενέργειες της μπέιμπι σίτερ δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εγκληματική συμπεριφορά.

Το συγκεκριμένο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τη μπέιμπι σίτερ που κάνει δουλειές στην κουζίνα, να χάνει κάποια στιγμή την ψυχραιμία της όταν ένα από τα τέσσερα παιδιά πέφτει κάτω προσπαθώντας να κάτσει σε μια μικρή καρέκλα. Πηγαίνει προς το μέρος του φωνάζοντας και βρίζοντας, το τραβά, το χτυπά στα οπίσθια και το στέλνει τιμωρία.

Ο μικρός που είναι αυτιστικός, κλαίει και εκείνη του φωνάζει «έχω κουραστεί να μη με ακούς. Δεν πρόκειται να πάρεις (δεν ακούγεται καθαρά τι) αν κάνεις έτσι». Η νταντά επιστρέφει στην κουζίνα, αλλά ο μικρός συνεχίζει να κλαίει. «Καλύτερα να το βουλώσεις. Κανόνισε γιατί θα φας κι άλλες στον ποπό (σικ)», του φωνάζει.

Η νταντά έχασε τη δουλειά της, ενώ η μητέρα δημοσιοποίησε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε άλλους γονείς.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση