Φιλιππίνες: Τουλάχιστον 31 νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 11:23 Φιλιππίνες: Τουλάχιστον 31 νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις

Σφοδρές πλημμύρες και κατολισθήσεις έπληξαν τις Φιλιππίνες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 31 άνθρωποι. Αυτό δήλωσε υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος ενώ οι διασώστες εξακολουθούν να αναζητούν κατοίκους που αγνοούνται.

Νεροποντή λίγο πριν από την άφιξη στις Φιλιππίνες μιας τροπικής καταιγίδας είχε αποτέλεσμα πλημμύρες και κατολισθήσεις επηρεάζοντας αρκετούς δήμους στην επαρχία Μαγκιντανάο, δήλωσε τηλεφωνικώς ο Ναγκίμπ Σιναρίμπο, υπουργός Εσωτερικών της Αυτόνομης Επαρχίας Μπανγκσαμόρο στο Μιντανάο.

Ο Σιναρίμπο είπε πως συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης για ανθρώπους που αγνοούνται, αλλά δεν ήταν σε θέση να πει πόσοι είναι αυτοί. Είπε πως ο καιρός παρουσιάζει σήμερα ελαφρά βελτίωση έπειτα από ακατάπαυστη βροχή στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

“Οι αριθμοί αλλάζουν ακόμη και εξακολουθούμε να περιμένουμε να αυξηθούν”, είπε ο Σιναρίμπο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση