Ουκρανία: Γκράφιτι του Banksy σε βομβαρδισμένο σπίτι - Η ανάρτησή του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 17:17 Ουκρανία: Γκράφιτι του Banksy σε βομβαρδισμένο σπίτι - Η ανάρτησή του

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Banksy επιβεβαίωσε την παρουσία του στην Ουκρανία. Δείτε την εντυπωσιακή τοιχογραφία του σε κατεστραμμένο σπίτι.

Ο διάσημος καλλιτέχνης Μπάνκσι (Banksy) επιβεβαίωσε την παρουσία του στην Ουκρανία με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία διακρίνεται μια τοιχογραφία του σε κατεστραμμένο σπίτι.

Το έργο του Μπάνκσι απεικονίζει μία γυμνάστρια να ισορροπεί πάνω στα ερείπια ενός κατεστραμμένου σπιτιού, το οποίο όπως έγραψε ο καλλιτέχνης στην περιγραφή της ανάρτησης βρίσκεται στην πόλη Μποροντιάνκα της Ουκρανίας.

Η ανάρτηση του Μπάνκσι στο Instagram:

Σημειώνεται ότι η Μποροντιάνκα βρίσκεται βορειοδυτικά του Κιέβου και ήταν από τις πρώτες πόλεις που χτυπήθηκαν κατά τη ρωσική εισβολή και από εκείνες που επλήγησαν περισσότερο από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Ουκρανοί ερευνητές βρήκαν δεκάδες ομαδικούς τάφους στην περιοχή ενώ σήμερα η πόλη βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών ανοικοδόμησης, με αρκετές πολυκατοικίες και μεγάλα κτίρια να έχουν κατεδαφιστεί.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση