Φιλορώσοι χάκερς ανέλαβαν την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση στο site του ευρωκοινοβουλίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 18:15 Φιλορώσοι χάκερς ανέλαβαν την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση στο site του ευρωκοινοβουλίου

Το site του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έγινε στόχος κυβερνοεπίθεσης σήμερα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του, λίγη ώρα αφότου οι ευρωβουλευτές ενέκριναν ψήφισμα με το οποίο χαρακτηρίζουν τη Ρωσία «κράτος προαγωγό της τρομοκρατίας».

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν φιλορώσοι χάκερς.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Ζάουμε Ντουκ έκανε λόγο για «μια επίθεση άρνησης υπηρεσιών (DDOS)» που είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί «μη διαθέσιμος ο ιστότοπος» αυτού του ευρωπαϊκού θεσμού. «Οι ομάδες του Κοινοβουλίου εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση