ΗΠΑ: Χάος στα αεροδρόμια - Καθηλωμένα τα αεροσκάφη λόγω βλάβης στο κεντρικό σύστημα Πολιτικής Αεροπορίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 14:42 ΗΠΑ: Χάος στα αεροδρόμια - Καθηλωμένα τα αεροσκάφη λόγω βλάβης στο κεντρικό σύστημα Πολιτικής Αεροπορίας

Πανικός στα αεροδρόμια των ΗΠΑ. Καθηλώθηκαν όλα τα αεροπλάνα, καθώς «έπεσε» το ηλεκτρονικό σύστημα της αμερικανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (FAA).

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως το Sky News, αποτέλεσμα της βλάβης στο κεντρικό σύστημα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ είναι να ανασταλούν εκατοντάδες πτήσεις.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) φέρεται να υπέστη βλάβη συστήματος σε εθνική κλίμακα, προκαλώντας τεράστιες αναμονές στις πτήσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακυρωθεί, επισήμως, δρομολόγια, αλλά υπάρχουν πολύωρες καθυστερήσεις σε διάφορα αεροδρόμια σε όλες τις ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδουν, τέλος, αμερικανικά ΜΜΕ, σε ανακοίνωσή της η FAA αναφέρει ότι εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση