Μπάιντεν: Νέα πτώση στη σκάλα του Air Force One κατά την αποχώρηση από την Πολωνία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 22:35 Μπάιντεν: Νέα πτώση στη σκάλα του Air Force One κατά την αποχώρηση από την Πολωνία

Προβλήματα με την ισορροπία του είχε για μια ακόμη φορά ο Τζο Μπάιντεν, σκοντάφτοντας στα σκαλιά του Air Force One κατά την επιβίβαση για την επιστροφή του από την Πολωνία.

Νέα πτώση του Τζο Μπάιντεν καταγράφεται σε βίντεο, με τον 80χρονο να εμφανίζεται να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στα μπροστινά του σκαλιά, περίπου στα μισά της διαδρομής προς το αεροπλάνο, κατά την προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο αεροδρόμιο Τσόπιν της Βαρσοβίας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στάθηκε ξανά όρθιος και συνέχισε προς την πόρτα, χαιρετώντας γρήγορα πριν μπει στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Αυτή είναι τουλάχιστον η τρίτη φορά που ο πρόεδρος πέφτει ενώ προσπαθεί να επιβιβαστεί στο Air Force One, σύμφωνα με τη New York Post. Τον Μάρτιο του 2021, ο Μπάιντεν σκόνταψε δύο φορές πριν πέσει στο κατάστρωμα, ενώ προσπαθούσε να αναχωρήσει για τη Γεωργία. Εκείνη την εποχή, η τότε αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Karine Jean-Pierre, κατηγόρησε μια ριπή ανέμου για την πτώση του αμερικανού προέδρου.

Τον Μάιο του περασμένου έτους, ο Μπάιντεν φάνηκε να χάνει για λίγο την ισορροπία του καθώς ανέβαινε τα σκαλιά του Air Force One στην αεροπορική βάση Άντριους καθ' οδόν προς το Ιλινόις. Σε εκείνη την περίπτωση, φαίνεται ότι το συνειδητοποίησε εγκαίρως για να αποτρέψει την πτώση και έπιασε σφιχτά το κιγκλίδωμα με το δεξί του χέρι καθώς περπατούσε προς το αεροπλάνο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση