Πιλότος άλλαξε τη διαδρομή για να δείξει στους επιβάτες το Βόρειο Σέλας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 10:45 Πιλότος άλλαξε τη διαδρομή για να δείξει στους επιβάτες το Βόρειο Σέλας

Ένας πιλότος της EasyJet έκανε στροφή 360 μοιρών για να χαρίσει στους επιβάτες μια εκπληκτική θέα του Βόρειου Σέλας.

Ένα αεροπλάνο ταξίδευε από την Ισλανδία προς το Μάντσεστερ, καθώς το βόρειο σέλας φώτιζε τον ουρανό σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, σε μια σπάνια επίδειξη. Ο επιβάτης Adam Groves, από το Lymm του Cheshire, δήλωσε ότι το απίστευτο θέαμα «απογείωσε» το τετραήμερο ταξίδι του, στο οποίο αρραβωνιάστηκε.

Ο κ. Groves δήλωσε ότι αυτός και η αρραβωνιαστικιά του Jasmine Mapp βρίσκονταν στη δεξιά πλευρά του αεροπλάνου, το οποίο απογειώθηκε από το Ρέικιαβικ, και δεν θα μπορούσαν να δουν τα φώτα αν δεν ήταν ο «πολύ ευγενικός» πιλότος.

Ο κ. Groves δήλωσε: «Ελπίζαμε να τα δούμε όσο ήμασταν εκεί έξω, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία. Απογειωθήκαμε και στα μισά της πτήσης ο πιλότος έσβησε όλα τα φώτα και η θέα φαινόταν από το αριστερό παράθυρο».

Η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική, δήλωσε ο κ. Groves. Βέβαια αυτή η στιγμή ήρθε να ολοκληρώσει ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η κοπέλα του αποδέχθηκε την πρόταση γάμου.

Εκπρόσωπος της EasyJet δήλωσε: «Χαιρόμαστε που ο κυβερνήτης μπόρεσε να εκτελέσει έναν ελεγχόμενο ελιγμό προκειμένου να επιτρέψει στους επιβάτες να παρακολουθήσουν από αέρος μια εκπληκτική επίδειξη ενός από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της φύσης. Το πλήρωμά μας κάνει τα πάντα για τους πελάτες μας και είμαστε ευτυχείς».

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση