Forbes: Αφησε τις σπουδές για να μάθει να ράβει κολάν από τη γιαγιά του - Εγινε δισεκατομμυριούχος και παντρεύτηκε μοντέλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 20:37 Forbes: Αφησε τις σπουδές για να μάθει να ράβει κολάν από τη γιαγιά του - Εγινε δισεκατομμυριούχος και παντρεύτηκε μοντέλο

Ο νεαρός δισεκατομμυριούχος στα 20 εγκατέλειψε τις σπουδές στο πανεπιστήμιο και στα 30 είναι στη λίστα του περιοδικού Forbes

Ο Μπεν Φράνσις είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της Αγγλίας: 30 ετών, παντρεμένος με μοντέλο και influencer, πατέρας δύο παιδιών, εγκατέλειψε τις σπουδές στο πανεπιστήμιο, έμαθε να ράβει και έστησε επιχείρηση παραγωγής κολάν για το γυμναστήριο. Φέτος, φιγουράρει στη λίστα του περιοδικού Forbes με περιουσία 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και, όπως είναι αναμενόμενο, ζει μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια.

 

Η ιστορία του νεαρού επιχειρηματία έχει μεγάλο ενδιαφέρον ενώ όπως σημειώνουν βρετανικά ΜΜΕ, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα εκτινασσόταν σε αυτή τη θέση όταν, πριν 11 χρόνια, ζητούσε από τη γιαγιά του να του μάθει να ράβει. Το 2012, σε ηλικία 19 ετών, αποφάσισε ότι οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο δεν ήταν για αυτόν.

 
Από το γκαράζ του πατρικού του

Ξεκίνησε κι αυτός από το γκαράζ του πατρικού του σπιτιού, ράβοντας μόνος του τα πρώτα κολάν που δημιούργησε. Εκείνη την εποχή δούλευε ως οδηγός για την Pizza Hut, μια δουλειά που τα πρώτα χρόνια δεν άφησε, παρότι σύντομα, μαζί με τον συνέταιρό του, Λιούις Μόργκαν, ίδρυσαν τη δική τους εταιρεία με την επωνυμία Gymshark.

 
Forbes: Αφησε τις σπουδές για να μάθει να ράβει κολάν από τη γιαγιά του - Εγινε δισεκατομμυριούχος και παντρεύτηκε μοντέλο

Σήμερα, ο ίδιος και η οικογένειά του μπορούν να απολαμβάνουν πολυτελείς διακοπές στο Ντουμπάι και την Αυστραλία.

Forbes UK

Ο ίδιος κάνει το κέφι του έχοντας δημιουργήσει μια συλλογή από πολυτελείς μοτοσισκλέτες μεγάλου κυβισμού.

Forbes UK

Τα πλούτη έφεραν κάποια στιγμή και μπελάδες στον Μπεν Φράνσις. Το 2020 εκτέθηκε και αναγκάστηκε να απολογηθεί για τη χρήση κοκαΐνης που -σε ένα βίντεο- εμφανίστηκε να κάνει. Όλα αυτά είναι πια πίσω του. Το ίδιο και ο συνέταιρος, που αποσύρθηκε από την εταιρεία το 2014.

6 εκατ. followers και παρουσία σε όλο τον κόσμο

Η εταιρεία ειδών ένδυσης για το γυμναστήριο έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο. Απόλυτα εναρμονισμένος με τις τάσεις της εποχής υποστηρίζει το body positivity και την αποδοχή όλων των σωματότυπων όπως κι αν είναι, ενώ παράλληλα προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής και την άσκηση. Εκτός από πολύ ικανός επιχειρηματίας, ο Μπεν Φράνσις έχει ιδιαίτερα επιδραστική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα: μόνο στο Instagram η εταιρεία του έχει 6 εκατομμύρια followers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gymshark (@gymshark)

Πρωινό ξύπνημα και αβγά με μπέικον

Ποια είναι η καθημερινή του ρουτίνα Δευτέρα με Παρασκευή; Ξυπνά στις 6 το πρωί, τρώει αβγά με μπέικον και φεύγει για το γραφείο του όπου συνήθως είναι ο πρώτος που φθάνει. Μεσημεριανό τρώει στις 12.30 το μεσημέρι. Δεν παραλείπει να αθληθεί αλλά αυτό είναι κάτι που κάνει καθημερινά στις 6.30 το απόγευμα. Το μυστικό της επιτυχίας του λέει ότι είναι το γεγονός ότι έχει μια λίστα πραγμάτων που κάνει καθημερινά και βεβαιώνεται ότι ελέγχει ότι όντως τα έχει κάνει κατά τη διάρκεια της μέρας.

Το 2020, ο Φράνσις τιμήθηκε με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Επιχειρηματία της χρονιάς. Το 2021 έγινε ο γάμος του με την Ρόμπιν Γκάλαντ, μοντέλο από τον Καναδά.

Forbes UK
Η Ρόμπιν Γκάλαντ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Ρόμπιν πήρε μέρος σε μια διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας του Φράνσις. Τον περασμένο Δεκέμβριο απέκτησαν δίδυμα αγόρια.

πηγή: thetoc.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση