Παρά την βροχή η ομογένεια γιόρτασε με μια λαμπρή παρέλαση την 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 11:49 Παρά την βροχή η ομογένεια γιόρτασε με μια λαμπρή παρέλαση την 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη

Η βροχή έπεφτε με το τουλούμι χθες (30.4.2023) στη Νέα Υόρκη, αλλά οι Έλληνες ομογενείς στις ΗΠΑ δεν το έβαλαν κάτω με τίποτα και κορύφωσαν τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου με μια εντυπωσιακή και λαμπερή ελληνική παρέλαση στη Νέα Υόρκη.

Ο καιρός τα χάλασε στους ομογενείς στις ΗΠΑ, που σίγουρα ήθελαν να γίνει με ήλιο η εντυπωσιακή παρέλαση στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, η οποία ήταν η κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου.

Η βροχή ήταν καταρρακτώδης, αλλά το ηθικό όλων των ομογενών ήταν στα ύψη και έτσι η ελληνική παρέλαση που έγινε στην Μητρόπολη των ΗΠΑ από τους ομογενείς ήταν και λαμπερή και εντυπωσιακή.

Η παρέλαση της Ομογένειας έγινε υπό τα βλέμματα πλήθους Ελλήνων των ΗΠΑ, που αποθέωσαν όσους παρέλασαν με παραδοσιακές στολές από κάθε γωνιά της χώρας μας και γιόρτασαν την την επέτειο της επανάστασης του 1821.

Ανάμεσα στους άλλους επίσημους το παρόν έδωσαν χθες στην ελληνική παρέλαση στις ΗΠΑ και η πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο Μέγας Τελετάρχης Γιώργος Λογοθέτης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο πρόεδρος της Γερουσίας Τσακ Σούμερ.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση