Τραγωδία στον Καναδά! Νταλίκα συγκρούστηκε με βαν μεταφοράς ΑμεΑ - Τουλάχιστον 10 νεκροί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 09:39 Τραγωδία στον Καναδά! Νταλίκα συγκρούστηκε με βαν μεταφοράς ΑμεΑ - Τουλάχιστον 10 νεκροί

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε με πολυμορφικό βανάκι μεταφοράς ΑμεΑ στη Μανιτόμπα, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση του Καναδά CBC.

Το δυστύχημα, που περιγράφηκε ως «πολύ σοβαρό» σημειώθηκε στα βόρεια της πόλης Κάρμπερι, στο σημείο όπου διασταυρώνονται ο Διακαναδικός Αυτοκινητόδρομος με τον Αυτοκινητόδρομο 5.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζον Προύβεν, είπε στο κανάλι ότι είδε ένα όχημα να έχει βγει από τον δρόμο και να φλέγεται. Είδε επίσης μια νταλίκα, το μπροστινό μέρος της οποίας έμοιαζε καμένο. Στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 20 περιπολικά και οκτώ ασθενοφόρα.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο δυστύχημα. Ήταν σοκαριστικό», είπε ο Προύβεν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση