Γαλλία: Καραμπόλα για... μία selfie στον ποδηλατικό γύρο «Tour De France»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 16:49 Γαλλία: Καραμπόλα για... μία selfie στον ποδηλατικό γύρο «Tour De France»

Δεκάδες αναβάτες έπεσαν αλλά λίγο αργότερα συνέχισαν τον αγώνα

Για μία selfie προκλήθηκε την Κυριακή χαμός στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας (Tour de France). Όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, ένας θεατής που προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία τον αγαπημένο του ποδηλάτη, δημιούργησε πρόβλημα οδηγώντας σε καραμπόλα, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Δεκάδες αναβάτες έπεσαν στο έδαφος χάνοντας την ισορροπία τους αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά.


Με περίπου 125 χιλιόμετρα να απομένουν μέχρι το τέρμα, ο αναβάτης της ομάδας «Jumbo-Visma», ο Αμερικανός Σεπ Κους, χτυπήθηκε από έναν θεατή που επιχειρούσε να βγάλει μια selfie, σχολιάζει η εφημερίδα «Le Parisien».

Οι αναβάτες που έπεσαν μαζί με τον Αμερικανικό ποδηλάτη, δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Bγήκαν για λίγα δευτερόλεπτα εκτός αγώνα, στη συνέχεια όμως επανήλθαν δριμύτεροι.

Αρχικά ο Σεπ Κους παρέσυρε τον Ολλανδό συναθλητή του, Νάθαν βαν Χούντονγκ, ο οποίος έπεσε από το ποδήλατό του, προκαλώντας τη σύγκρουση με άλλους ποδηλάτες.

Λίγο μετά το περιστατικό, ο επίσημος λογαριασμός του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας: «Tour de France» ανέβασε σχετικές εικόνες στο Twitter στέλνοντας το εξής μήνυμα:

«Παρακαλώ, δώστε προσοχή στους αναβάτες».

Από την πλευρά της, η ομάδα του Αμερικανού ποδηλάτη «Jumbo-Visma», ανέφερε σε tweet της«Παρακαλούμε να είστε πάντα προσεκτικοί όταν παρακολουθείτε ποδηλασία στην άκρη του δρόμου».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η έκκληση από τη γαλλική ομάδα «Cofidis».
 

 

«Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί.... Δεν χρειάζεστε κινητό τηλέφωνο για να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα σας ξετρελάνουν».

Ένας ακόλουθος έγραψε στο Twitter:

«Τεράστια σύγκρουση στο Tour de France – Τροχαίο ατύχημα ποδηλατών. Ο αγώνας αυτή τη στιγμή έχει σταματήσει. Ελπίζω οι αναβάτες να είναι καλά, αυτό ήταν σοκαριστικό».

Ένας άλλος ακόλουθος σχολίασε:

«Απαίσιο να το βλέπεις... Αν είστε θεατές σε αυτό το καταπληκτικό γεγονός, παρακαλείστε να δώσετε χώρο στους αναβάτες να αγωνιστούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση