Τέξας: Περιπέτεια για 64χρονη - Δέχτηκε ταυτόχρονη επίθεση από φίδι και γεράκι, «νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 18:40 Τέξας: Περιπέτεια για 64χρονη - Δέχτηκε ταυτόχρονη επίθεση από φίδι και γεράκι, «νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Η γυναίκα έκανε λόγο για μία τραυματική εμπειρία, προσθέτοντας ότι δυσκολεύεται να κοιμηθεί από τότε που συνέβη

Μια γυναίκα στο Τέξας δέχθηκε επίθεση από ένα γεράκι και ένα φίδι ταυτόχρονα, όταν το τεράστιο πτηνό έριξε κατά λάθος επάνω της το ερπετό που προοριζόταν για τροφή του!

Όλα έγιναν τον περασμένο μήνα καθώς έκανε κάποιες εργασίες στο γκαζόν με τον σύζυγό της. Όπως είπε η Πέγκι Τζόουνς της συνέβη κάτι απίστευτο, ένα φίδι έπεσε από τον ουρανό και τύλιξε το σώμα του γύρω από το χέρι της. Στη συνέχεια, όπως τόνισε ένα γεράκι έπεσε πάνω της και τα δύο ζώα αναμετρήθηκαν, με την Τζόουνς να βρίσκεται ανάμεσά τους.

«Καθώς προσπαθούσα να να πετάξω το φίδι από το χέρι μου, αυτό τυλίχτηκε γύρω του» δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα μιλώντας CBS News. «Το φίδι χτυπούσε στο πρόσωπό μου, χτύπησε τα γυαλιά μου μερικές φορές... Εγώ το τίναζα και αυτό συνέχιζε να κρέμεται».

Η γυναίκα κατάλαβε γρήγορα πως μάλλον έπεσε από κάποιο πουλί γιατί δεν στεκόταν κοντά σε δέντρα, όταν συνέβη. «Το γεράκι εμφανίστηκε εξίσου γρήγορα με το φίδι» δήλωσε η γυναίκα. «Άρπαξε το φίδι, που ήταν τυλιγμένο γύρω από το χέρι μου, και το τράβηξε σαν να ήθελε να το μεταφέρει μακριά. Και όταν το έκανε, τράβηξε και το χέρι μου μαζί» περιέγραψε η ίδια.

Το γεράκι προσπαθώντας να πάρει πίσω το θήραμά του, άφησε τραύματα στο χέρι της γυναίκας. Τελικά, τα κατάφερε.

«Έχω πληγές, κοψίματα, εκδορές, γρατζουνιές και σοβαρούς μώλωπες» είπε, ενώ συμπλήρωσε πως το φίδι κατέστρεψε τα γυαλιά της. Η 64χρονη έκανε λόγο για μία τραυματική εμπειρία, προσθέτοντας ότι νόμιζε ότι θα πεθάνει ενώ δυσκολεύεται μέχρι σήμερα να κοιμηθεί.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση