Κροκόδειλοι βγήκαν από ρωγμή στο πεζοδρόμιο! Το κλιπ με τις 930.000 προβολές (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 09:56 Κροκόδειλοι βγήκαν από ρωγμή στο πεζοδρόμιο! Το κλιπ με τις 930.000 προβολές (BINTEO)

Μια ομάδα ανδρών στην Ινδία έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη. Εντόπισαν τρεις κροκόδειλους να ζουν υπόγεια στη γειτονιά τους. Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι άκουσαν έναν ασαφή θόρυβο από το πεζοδρόμιο, το οποίο φαινόταν να είναι ραγισμένο, αλλά μόλις κοίταξαν πιο προσεκτικά, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είδαν.

Τρεις κροκόδειλοι βγήκαν μέσα από το ραγισμένο πεζοδρόμιο, αναζητώντας διέξοδο.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Instagram από το @mksinfo.official με περισσότερες από 930.000 προβολές, οι κάτοικοι και οι αρχές προσπάθησαν να αιχμαλωτίσουν τα ερπετά προτού υπάρξει κάποιο δυσάρεστο περιστατικό.

Ένας άντρας, ντυμένος με μπότες και κόκκινη στολή, χρησιμοποίησε ένα εργαλείο για να πιάσει έναν από τους τρεις κροκόδειλους. Καθώς όμως προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει, ακόμη ένας αναδύθηκε. Όσοι ήταν στο σημείο ξέσπασαν σε γέλια με την τρομακτική και απροσδόκητη εμφάνιση του κροκόδειλου που ήταν κρυμμένος κάτω από τη γη.

Πηγή: enikos.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση