Πανικός στη Νότια Ινδία: Δίνουν ρεπό στους υπαλλήλους για να δουν την ταινία "Jailer"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 16:15 Πανικός στη Νότια Ινδία: Δίνουν ρεπό στους υπαλλήλους για να δουν την ταινία "Jailer" (Φωτογραφία: AP)

Κοσμοσυρροή στους κινηματογράφους της νότιας Ινδίας, καθώς αγαπήμενος ηθοποιός της χώρας συμμετείχε σε ταινία μετά από δύο χρόνια. Εργοδότες δίνουν ρεπό στο προσωπικό για να παρακολουθήσουν το φιλμ.

Σε πανηγυρικό κλιμα, οι κάτοικοι της νότιας Ινδίας υποδέχτηκαν την ταινία "Jailer", γυρισμένη σε γλώσσα Ταμίλ, με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Rajinikanth, η οποία κυκλοφόρησε την Πέμπτη (10/8) στους κινηματογράφους και αναμένεται να "σπάσει" ρεκόρ εισιτηρίων.

Μάλιστα, οι προσδοκίες των θεατών είναι τόσο μεγάλες, που εργοδότες δίνουν ρεπό στους υπαλλήλους τους, για να πάνε να την δουν!

Σύμφωνα με το CNN, η εταιρεία Redbooks Abroad, με έδρα την Κεράλα, έδωσε στο προσωπικό της δωρεάν εισιτήρια, για την πρώτη προβολή, αναφέροντας στους εργαζομένους ότι ήταν μια "ημέρα για να χαλαρώσετε, να χαρείτε και να βυθιστείτε στη μαγεία του κινηματογράφου. Ελπίζουμε ότι το ρεπό και η κινηματογραφική εμπειρία θα φέρουν χαρά, χαλάρωση και ανανεωμένη ενέργεια σε όλους σας. Ας αγαπήσουμε αυτή τη στιγμή και ας δημιουργήσουμε αναμνήσεις μαζί."

Η εταιρεία Le Hive, υποψιασμένη για το ότι πολλοί θα έπαιρναν αναρρωτική, προκειμένου να δουν την ταινία, έδωσε στους υπαλλήλους της μισή μέρα άδεια.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, ταινία συγκέντρωσε περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια στο box office την Πέμπτη, καθιστώντας την ως την μεγαλύτερη σε έσοδα ταινία σε γλώσσα Ταμίλ, το 2023 μέχρι στιγμής.

Ο 72χρονος Rajinikanth, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 160 ταινίες, αποτελεί το συνώνυμο του κινηματογράφου της Νότιας Ινδίας. Είναι η πρώτη ταινία που συμμετέχει ο ηθοποιός μετά από 2 χρόνια. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι λατρεύεται στην περιοχή σαν Θεός. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις σκηνές δράσεις και τις χορευτικές του ικανότητες.

 

 

Πηγή: CNN

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση