Σε καταστολή ο Αλί Σαμπαντζί! «Κρίσιμο 48ωρο» για τον Τούρκο μεγιστάνα, μετά το τρομακτικό ατύχημα στη Λέρο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 22:48 Σε καταστολή ο Αλί Σαμπαντζί! «Κρίσιμο 48ωρο» για τον Τούρκο μεγιστάνα, μετά το τρομακτικό ατύχημα στη Λέρο

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Αλί Σαμπαντζί, ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα πριν από τρεις ημέρες στη Λέρο, όταν το ταχύπλοο του προσέκρουσε σε βράχια. 

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Τούρκος μεγιστάνας, Αλί Σαμπαντζί, υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στο Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ του Σαββάτου (26.08.2023), καθώς εμφάνισε αιμορραγία, λόγω του τραύματος που φέρει στην κοιλιά από το ατύχημα. 

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής, με τους θεράποντες γιατρούς του να αποφασίζουν να τον θέσουν σε καταστολή για 48 ώρες, καθώς υπήρξαν και φόβοι εγκεφαλικής αιμορραγίας. 

Υπενθυμίζουμε, ότι αμέσως μετά το τρομακτικό ατύχημα στη Λέρο, ο Αλί Σαμπαντζί χειρουργήθηκε για αφαίρεση σπλήνας, στο νοσοκομείο του νησιού, ενώ όταν διακομίσθηκε στην Κωνσταντινούπολη, του τοποθετήθηκε στεντ στην αορτή.  

Σοβαρά τραυματισμένη είναι και η σύζυγος του, Βουσλάτ Ντογάν, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο, που διήρκεσε πεντέμισι ώρες.

Το χρονικό του ατυχήματος στη Λέρο

Το ταχύπλοο οδηγούσε ο ίδιος ο Τούρκος μεγιστάνας, ωστόσο – σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ- επέβαινε και ο καπετάνιος, ο οποίος καθόταν στο πίσω μέρος με τους γιους του Σαμπαντζί, Εμρέ και Καάν. Στο σκάφος βρίσκονταν και δύο φίλοι του ζευγαριού, καθώς θα γιόρταζαν τη 13η επέτειο του γάμου τους. 

Ο καπετάνιος ήταν ο πρώτος που είδε τα βράχια, πέταξε τα παιδιά στη θάλασσα και μετά πήδηξε και ο ίδιος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, το ταχύπλοο προσέκρουσε στα βράχια και αναποδογύρισε.

Τα παιδιά τους, έφεραν τον Αλί Σαμπαντζί και τη σύζυγο του, Βουσλάτ Ντογάν στην επιφάνεια της θάλασσας και ο καπετάνιος έλεγξε τον σφυγμό τους και διαπίστωσε ότι ήταν ζωντανοί.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση