Απίστευτο βίντεο από την Ιταλία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε παραλία -Σηκώθηκαν στον αέρα ξαπλώστρες και ομπρέλες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 14:26 Απίστευτο βίντεο από την Ιταλία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε παραλία -Σηκώθηκαν στον αέρα ξαπλώστρες και ομπρέλες

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Βένετο της Ιταλίας όταν ανεμοστρόβιλος χτύπησε παραλία της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο ανεμοστρόβιλος, γύρω στις 3 τη νύχτα της 29ης Αυγούστου χτύπησε την οργανωμένη παραλία Riviera Levante στο Jesolo, προκαλώντας καταστροφές σε έκταση 80 μέτρων και μετατρέποντας το ειδυλλιακό σκηνικό σε τόπο καταστροφής μόλις σε 6 δευτερόλεπτα.

Η ένταση του φαινομένου ήταν τόσο σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες ξαπλώστρες και ομπρέλες να βρεθούν κυριολεκτικά στον αέρα, αφού τις παρέσυρε η δίνη του ανεμοστρόβιλου.

Μόλις κόπασε ο άνεμος η εικόνα της παραλίας θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, με τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες να... έχουν εξαφανιστεί από την παραλία και να έχουν προσγειωθεί σε διπλανά χωράφια.

Καταστράφηκαν συνολικά 120 θέσεις στην παραλία, αποτελούμενες από ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ τα συντρίμμια εκτοξεύτηκαν δεκάδες μέτρα μακριά.

Πώς ήταν η παραλία πριν την χτυπήσει ο ανεμοστρόβιλος

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση