ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος δίδυμων κοριτσιών – Αποκοιμήθηκαν σε μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 12:21 ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος δίδυμων κοριτσιών – Αποκοιμήθηκαν σε μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία

Δυο δίδυμα κοριτσάκια μόλις 4 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο στην Φλόριντα των ΗΠΑ όταν μπήκαν μέσα σε μπαούλο και αποκοιμήθηκαν εκεί με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από ασφυξία, ενώ η μητέρα τους ράγισε καρδιές με την σπαρακτική ανάρτησή της.

Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειάς στην Φλόριντα των ΗΠΑ στις 25 Αυγούστου. Ο πατέρας των παιδιών, Ντον Σταρ έβαλε τα δίδυμα κοριτσάκια του για ύπνο. Εκείνα όμως, ξύπνησαν και χωρίς να τα πάρει είδηση κανείς στο σπίτι αποφάσισαν να μπουν στο ξύλινο μπαούλο που έβαζαν τα λούτρινα παιχνίδια τους και να κοιμηθούν εκεί.

Η πόρτα του μπαούλου όμως, έκλεισε (μάλλον την έκλεισαν τα παιδιά) και έτσι τα δίδυμα από την Φλόριντα των ΗΠΑ, πέθαναν μέσα στο ξύλινο κουτί από ασφυξία.

Τα δίδυμα βρήκε την επόμενη μέρα ο μεγαλύτερος αδερφός τους. Αρχικά νόμιζε ότι κοιμόντουσαν ακόμη. Τα κοριτσάκια είχαν τυλιγμένα τα χέρια τους το ένα γύρω από το άλλο. Ήταν όμως, νεκρά.

«Περνάς κάθε λεπτό κλαίγοντας»

Η μητέρα τους, Σάντι Μάγιερς, περιέγραψε με σπαρακτικό τρόπο τον Γολγοθά που ανεβαίνει εκείνη και η οικογένειά της στην Φλόριντα των ΗΠΑ μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε στο Facebook όπου ανέβασε φωτογραφίες από στιγμές της μικρής δυστυχώς ζωής των διδύμων κοριτσιών.

«Δε θα γνωρίσουν πολλοί τον πόνο του να χάνεις δύο παιδιά την ίδια στιγμή και να τα χάνεις με τρόπο που δεν έχει νόημα. Εγώ και ο Ντον περνάμε εξαιρετικά δύσκολα προσπαθώντας να βγάλουμε νόημα από αυτό… δε θα γνωρίσουν πολλοί το συναίσθημα του να προσπαθεί να μην περνάς κάθε ξεχωριστό δεκάλεπτο κλαίγοντας. Πρέπει να πιστέψω ότι κάτι σε αυτό το σύμπαν τα επέλεξε ειδικά, ίσως για να τα προστατεύσει από κάποια μελλοντική τραγωδία, ή ίσως επειδή οι ψυχές τους ήταν πολύ τέλειες γι’ αυτόν τον κόσμο», ανέφερε η μητέρα των παιδιών.

Η Σάντι Μάγιερς θέλησε να προστατεύσει κι άλλα παιδιά που ίσως αντιμετωπίσουν παρόμοια θέματα και απηύθυνε προειδοποίηση στους γονείς πως τα μπαούλα αυτά κλείνουν «αεροστεγώς» και προέτρεψε τον κόσμο να τα «καταστρέψει αμέσως».

Η μητέρα δεν ήταν στο σπίτι το βράδυ της τραγωδίας. Εργαζόταν βραδινές ώρες και ο πατέρας τα πρωινά, ώστε να μην χρειάζεται να φροντίζουν τα τέσσερα παιδιά τους, μπέιμπι σίτερ. Το ζευγάρι πάλευε να τα φέρει βόλτα με το οικονομικό και τα λεφτά δεν περίσσευσαν. 

Τα παιδιά κοιμόντουσαν κατά καιρούς σε διάφορα παράξενα μέρη. «Την Παρασκευή το βράδυ, το περίεργο μέρος που αποφάσισαν να κουρνιάσουν και να ξανακοιμηθούν ήταν το κέδρινο μπαούλο παιχνιδιών τους που χρησιμοποιούμε για να αποθηκεύουμε τα λούτρινα ζωάκια τους» έγραψε η μητέρα.

Η τραγική ανακάλυψη

Η Σάντι Μάγιερς περιέγραψε και τη στιγμή που ο γιος της ανακάλυψε τα δίδυμα μέσα στο μπαούλο. Αρχικά δεν είχε καταλάβει τι έγινε.

 «Μαμά! Τα βρήκα! Είναι τόσο ανόητα που κοιμούνται μέσα στο κουτί με τα παιχνίδια», φώναξε ο μεγάλος γιος της οικογένειας.

Ωστόσο, η μητέρα συνειδητοποίησε πως ήταν νεκρά. «Πήγα να τσεκάρω και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά επίσης συνειδητοποίησα πως ήταν ήδη πολύ αργά» είπε. «Δεν βγάζει νόημα και δε θα βγάλει ποτέ» πρόσθεσε.

«Ήμασταν τόσο τυχεροί που είχαμε το δώρο να έχουμε τα δίδυμα μαζί μας έστω και για λίγο, γιατί μας άλλαξαν όλους προς το καλύτερο και έφεραν τόσο πολύ φως και αγάπη στη ζωή μας, κάθε δευτερόλεπτο με αυτά τα δίδυμα ήταν γεμάτο γέλιο, χαζομάρες, χορό, ανόητες ερωτήσεις και αστείες φάτσες, παιχνίδια και αστεία, ευτυχία και ΑΓΑΠΗ!!» ανέφερε η μητέρα στην ανάρτησή της στο Facebook.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση