Κίνα: 190 εκατ. σιδηροδρομικά ταξίδια αναμένεται να γίνουν για τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 15:44 Κίνα: 190 εκατ. σιδηροδρομικά ταξίδια αναμένεται να γίνουν για τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας

Ιδιαίτερη αύξηση των πωλήσεων στα σιδηροδρομικά εισιτήρια.

Με 190 εκατ. σιδηροδρομικά ταξίδια θα γιορτάσει η Κίνα την αργία της Εθνικής Ημέρας στα μέσα του φθινοπώρου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο Κρατικός Κινεζικός Σιδηρόδρομος China State Railway Group Co., Ltd, τα 190 εκατ. σιδηροδρομικά ταξίδια αναμένεται να γίνουν στη χώρα στη διάρκεια του επικείμενου εορτασμού της Εθνικής Ημέρας, που συμπίπτει με το καθιερωμένο φεστιβάλ.

Η ταξιδιωτική περίοδος αναμένεται να διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι την 8η Οκτωβρίου, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε από χθες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Καθώς η επιθυμία των Κινέζων να ταξιδέψουν στη διάρκεια της 12ήμερης αργίας είναι μεγάλη, έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερη αύξηση των πωλήσεων στα σιδηροδρομικά εισιτήρια. Την ίδια ώρα, οι κινεζικοί σιδηρόδρομοι διαβεβαιώνουν ότι θα γίνουν προσπάθειες για την αύξηση της μεταφορικής ικανότητας επιβατών από τις αμαξοστοιχίες, αλλά και για τη βελτίωση του συστήματος πώλησης εισιτηρίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Xinhua

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση