Έδιωξαν από τον Λευκό Οίκο τον σκύλο του Μπάιντεν που δάγκωσε 10 φορές μυστικούς πράκτορες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 11:41 Έδιωξαν από τον Λευκό Οίκο τον σκύλο του Μπάιντεν που δάγκωσε 10 φορές μυστικούς πράκτορες!

Ο δύο ετών γερμανικός ποιμενικός «Κομάντερ» είχε επιτεθεί 10 φορές σε μέλη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν, Κομάντερ, έπειτα από πολλαπλές επιθέσεις στο προσωπικό.

Ο δύο ετών γερμανικός ποιμενικός, σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα είχε επιτεθεί 10 φορές σε μέλη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο Κομάντερ δάγκωσε μία γυναίκα αξιωματικό τόσο άσχημα που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας Τζιλ Μπάιντεν επιβεβαίωσε ότι ο Κομάντερ «βρίσκεται εκτός Λευκού Οίκου», ενώ «αξιολογούνται τα επόμενα βήματα».

Όπως εξήγησε η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, οι Μπάιντεν νοιάζονται πολύ για την ασφάλεια του προσωπικού και εκείνων που τους προστατεύει καθημερινά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέιτζορ, ένα άλλο σκυλί του Μπάιντεν, απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο, λίγο μετά την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου των ΗΠΑ, μετά από ανάλογο περιστατικό με μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση