Συναγερμός στη Γαλλία! Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη Ρουέν - Αναφορές για τραυματίες και νεκρό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 23:35 Συναγερμός στη Γαλλία! Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη Ρουέν - Αναφορές για τραυματίες και νεκρό

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στη Ρουέν της Γαλλίας, μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, με έναν νεκρό και αρκετούς τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μαζική επίθεση με μαχαίρι στο εμπορικό κέντρο στην πόλη της Γαλλίας, με πολλούς τραυματίες και έναν νεκρό ενώ ο δράστης είναι ελεύθερος και προσπαθεί να ξεφύγει.

Οι Αρχές ψάχνουν τον δράστη καθώς δεν είναι σαφές ακόμη αν πρόκειται για ισλαμιστή, λόγω των πολλών επιθέσεων που έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες που εκτυλίσσεται ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς ή αν ήταν καβγάς μεταξύ συμμοριών.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση