Άντρας βρίσκει το χαμένο του σκυλάκι εγκλωβισμένο σε μια τρύπα και κλαίει από συγκίνηση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 14:06 Άντρας βρίσκει το χαμένο του σκυλάκι εγκλωβισμένο σε μια τρύπα και κλαίει από συγκίνηση

Ο Άλαν υιοθέτησε τον Mitzi ως κουτάβι το 2018 αφού έχασε τον επί χρόνια φίλο του, τον Tinker.

Η ιστορία τους

Δυσκολεύτηκε να συνέλθει από μια τόσο μεγάλη απώλεια, αλλά με τον Mitzi κοντά, όλα ήταν πολύ πιο εύκολα!

Η Μίτζι ήταν πάντα ένα υπέροχο και πιστό κορίτσι από τότε, ακολουθώντας τον όπου κι αν πήγαινε. Είναι ένα υπέροχο σκυλάκι που του αρέσει πολύ να αγκαλιάζει τον ιδιοκτήτη της! Και, ακόμη και σε στιγμές απόλυτης ιδιορρυθμίας και κακίας, δεν χάνει ποτέ τη γοητεία της.

Μια μέρα, το δεμένο ζευγάρι αποφάσισε να πάει μια κανονική βόλτα, όταν την κυνηγούσε ένα Basset Hound – και δεν επέστρεψε.

Χάθηκε για δύο μέρες

Ο Άλαν πέρασε την υπόλοιπη μέρα αναζητώντας απεγνωσμένα τον σκύλο του, αλλά δεν είχε επιτυχία. Ακόμη και μετά από ανίχνευση όλης της περιοχής, δεν υπήρχε ακόμη κανένα σημάδι του Μίτζι που χάθηκε μυστηριωδώς.

Τελικά, ο Άλαν επέστρεψε στο σπίτι καθώς είχε αρχίσει να νυχτώνει. Πέρασε μια άγρυπνη νύχτα στο σπίτι, ανησυχώντας για τη μικροσκοπική σύντροφό του που δεν έχει ξανακοιμηθεί έξω. Με την αδυναμία της να υπερασπιστεί τον εαυτό της από έναν πιθανό αρπακτικό στο δάσος – δεν μπορούσε παρά να σκεφτεί το χειρότερο.

Η αναζήτηση συνεχίστηκε για τις επόμενες δύο ημέρες, αλλά δεν υπήρχε ακόμα τύχη να βρει το αγαπημένο του κορίτσι. Έστρωσε μάλιστα την περιοχή με αφίσες που έλειπαν, ελπίζοντας να ακούσει κάποιες πληροφορίες από την τοπική κοινωνία.

Ακριβώς όταν όλα έμοιαζαν σαν χαμένη υπόθεση, έλαβε μια κλήση γύρω στις 11 π.μ. από έναν από τους ντόπιους που ο σκύλος του μύριζε γύρω από μια αλεπούπα κοντά στο σπίτι του. Ο Άλαν τα άφησε όλα και πήγε αμέσως στο σημείο για να ερευνήσει!

Όταν βρήκε το σημείο, έβγαλε μερικά από τα παιχνίδια του Μίτζι και τα τσίριξε κοντά στην είσοδο της αλεπότρυπας. Μόλις μια στιγμή αργότερα – άκουσε το αχνό κλαψούρισμα της Mitzi, αλλά δεν μπορούσε να τη δει.

Με τη βοήθεια των ανθρώπων που έμεναν εκεί κοντά, άρχισε να σκάβει στην αλεπούπα και περίπου δύο ώρες αργότερα – τελικά ξαναβρέθηκε με τον Μίτζη!

Έφτασε στην τρύπα καθώς το μικροσκοπικό κεφάλι της αναδύθηκε από μέσα, κοιτάζοντας τον αγαπημένο μπαμπά της. Την άρπαξε με τα χέρια του και την τράβηξε μέχρι το στήθος του, ξεσπώντας σε κλάματα.

Το πλήθος που βοήθησε αυτόν τον άντρα να σώσει τον σκύλο του ζητωκραύγασε

Αφού σχεδόν έχασε τις ελπίδες του, ο Άλαν κράτησε επιτέλους στην αγκαλιά του τον Μίτζι! Έκλαψε πολύ, σκεπτόμενος όλα όσα θα μπορούσαν να είχαν συμβεί αν δεν την είχε βρει εγκαίρως. Αλλά, επιτέλους ήταν εκεί, ασφαλής και ευτυχισμένη στην αγκαλιά του – και αυτό ήταν το μόνο που είχε σημασία!
Τα καλά νέα ήταν ότι αυτό το ασπρόμαυρο κορίτσι ήταν καλά μετά το περιστατικό. Δεν είχε κανένα τραύμα – μόνο μερικά τσιμπούρια που αφαιρέθηκαν μετά τη διάσωσή της.

Η Μίτζη και ο μπαμπάς της συνεχίζουν δυνατά, απολαμβάνουν τη ζωή τους ο ένας δίπλα στον άλλον! Έφτιαξε μάλιστα έναν λογαριασμό στο Instagram, με το όνομα MiracleMitzi, προς τιμήν της, μοιράζοντας τις καθημερινές περιπέτειες του Mitzi με τους followers του.

Το «ατύχημα» της Mitzi έκανε το δεσμό τους πιο δυνατό και αγαπιούνται ακόμα περισσότερο αφού σώθηκε από θαύμα εκείνη την ημέρα από την αλεπούπα.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο

Πηγή: e-vima.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση