Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή στρατιώτης μετά από επίθεση 16χρονου με μαχαίρι - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 21:53 Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή στρατιώτης μετά από επίθεση 16χρονου με μαχαίρι - Δείτε βίντεο

Η Ross Elisheva Rose Ida Lubin, μια 20χρονη Ισραηλοαμερικανή στρατιώτης της Συνοριακής Αστυνομίας που τραυματίστηκε σοβαρά σε τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι κοντά σε αστυνομικό τμήμα στην Ιερουσαλήμ, υπέκυψε στα τραύματά της τη Δευτέρα (5/11).

«Τραγικό... Η γλυκιά, θαρραλέα ξαδέλφη μου, η Ρόουζ, δολοφονήθηκε από ένα 16χρονο Παλαιστίνιο. Τράβηξα αυτό το βίντεο την Παρασκευή και δεν ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία μου φορά που θα την έβλεπα» λέει ο ξάδελφός της, με το βίντεο να ανεβαίνει στα social media.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, στο βίντεο, η νεαρή Ρόουζ λέει στην οικογένειά της ότι τους αγαπά.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο, ο «16χρονος Παλαιστίνιος τρομοκράτης πυροβολήθηκε από άλλους αξιωματικούς της Συνοριακής Αστυνομίας». Επίσης, ένας άλλος Ισραηλινός αξιωματικός τραυματίστηκε- αλλά όχι σοβαρά- στην επίθεση.

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση