Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με ελικόπτερο της RAF για να μοιράσει δώρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 16:16 Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με ελικόπτερο της RAF για να μοιράσει δώρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο

Δείτε το βίντεο

Ο Άγιος Βασίλης ταξίδεψε με ελικόπτερο της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας RAF, για να παραδώσει 200 δώρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο στην Οξφόρδη.

Ο Άγιος Βασίλης συνεργάστηκε με την RAF Benson για μια βόλτα με ένα από τα ελικόπτερα Puma προκειμένου να επισκεφθεί τους ασθενείς στο νοσοκομείο John Radcliffe της Οξφόρδης.

Τα δώρα προσφέρθηκαν από το προσωπικό της RAF, τις οικογένειές τους καθώς και από παιδιά από περισσότερα από 35 τοπικά σχολεία.

Το Santa Drop διοργανώνεται από την ομάδα διασύνδεσης δραστηριοτήτων νεολαίας της RAF Benson και διανύει πλέον την πέμπτη χρονιά του, σύμφωνα με το BBC.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση