Εικόνες μέσα από το αεροπλάνο με τους 379 επιβαίνοντες την ώρα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες στο Τόκιο - Θαύμα πως βγήκαν όλοι σώοι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 12:46 Εικόνες μέσα από το αεροπλάνο με τους 379 επιβαίνοντες την ώρα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες στο Τόκιο - Θαύμα πως βγήκαν όλοι σώοι

Μια ημέρα μετά τον σεισμό – μαμούθ των 7,6 ρίχτερ στην Ιαπωνία, όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Τόκιο έπαθαν σοκ από τις εικόνες που είδαν να εκτυλίσσονται στα μάτια τους με ένα αεροπλάνο των Ιαπωνικών Αερογραμμών με 379 επιβαίνοντες να συγκρούεται την ώρα της προσγείωσης με ένα αεροσκάφος της ιαπωνικής ακτοφυλακής και να τυλίγεται στις φλόγες. 

Τα όσα ακολούθησαν είναι εξίσου εντυπωσιακά αν λάβει κανείς υπόψιν του και τις εικόνες που βλέπουν το φως με τους επιβάτες να βρίσκονται μέσα στο αεροπλάνο πνιγμένοι στους καπνούς. 

Το πλήρωμα της Japan Airlines έδρασε άμεσα όπως και τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο αεροπλάνο το οποίο ήταν στην κυριολεξία μια φλεγόμενη μπάλα. Οι ειδικές τσουλήθρες άνοιξαν αμέσως και από το Α350 βγήκαν σώοι και οι 379 επιβαίνοντες σε αυτό.  Ωστόσο, αγνοούνται 5 από το άλλο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνολικά 6 άτομα. Σώος είναι μόνο ο πιλότος. 

Δείτε εικόνες μέσα από το αεροπλάνο

 

Το αεροπλάνο κόπηκε στη μέση αφού κάηκε ολοσχερώς.  

Το αεροδρόμιο Χανέντα είναι από τα πιο πολυσύχναστα της Ιαπωνίας και ειδικά αυτές τις ημέρες η κίνηση είναι πολλαπλάσια λόγω των εορτών. 

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι όλοι οι διάδρομοι προσγείωσης-απογείωσης έκλεισαν προσωρινά.

Δείτε ζωντανή εικόνα

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση