Απίστευτο περιστατικό: Αγοράκι εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με λούτρινα - Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να τον βγάλουν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 12:25 Απίστευτο περιστατικό: Αγοράκι εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με λούτρινα - Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να τον βγάλουν

«Λατρεύει τις μηχανές με δαγκάνες…».

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε ένας 3χρονος όταν εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με λούτρινα κουκλάκια σε εμπορικό κέντρο.

Περιπετειώδης εξελίχθηκε η βόλτα ενός 3χρονου αγοριού με τους γονείς του σε εμπορικό κέντρο της Αυστραλίας.

Ο μικρούλης βρέθηκε σε μηχάνημα με λούτρινα κουκλάκια, ωστόσο στην προσπάθεια να πιάσει ένα από αυτά, βρέθηκε μέσα εγκλωβισμένος, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πως συνέβη κάτι τέτοιο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν, όμως ο 3χρονος δεν έδειξε καθόλου τρομοκροτημένος, αλλά αντιθέτως το διασκέδαζε.

Μάλιστα, ήθελε να παραμείνει μέσα στο μηχάνημα. Οι αστυνομικοί αφού του έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες, έσπασαν το τζάμι του μηχανήματος και τον έβγαλαν από μέσα.

Πηγή: The Guardian

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση