Η Βασίλισσα Καμίλα έγινε Barbie: «Φαίνομαι 50 χρόνια νεότερη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 22:03 Η Βασίλισσα Καμίλα έγινε Barbie: «Φαίνομαι 50 χρόνια νεότερη»

Η Βασίλισσα Καμίλα έγινε κούκλα Barbie με την αντίδρασή της να σκορπά χαμόγελα στους γύρω της. Η 76χρονη σύζυγος του Βασιλιά Καρόλου της Βρετανίας παρέθεσε δεξίωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Καθώς αντίκρισε τη δική της κούκλα Barbie, η Βασίλισσα Καμίλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της και  αστειεύτηκε ότι οι σχεδιαστές τής «αφαίρεσαν περίπου 50 χρόνια από τη ζωή της»!

Η 76χρονη Καμίλα παρέθεσε δεξίωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η διάσημη ηθοποιός και Dame, Έλεν Μίρεν, ως πρόεδρος της οργάνωσης WOW (Women of the World).

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Βασίλισσα Καμίλα έδειχνε κομψή με μπλε μίντι φόρεμα με λεπτομέρεια με φερμουάρ από τη Fiona Clare και μαύρη κάπα Amanda Wakeley.

Η σύζυγος του Βασιλιά Καρόλου ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα βραχιόλι Van Cleef & Arpels, σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια και μαύρες μπότες από τον Eliot Zed.

Πριν από τη δεξίωση το WOW Global είχε ενημερωθεί λεπτομερώς για τις ενδυματολογικές επιλογές της Καμίλα, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει με απόλυτη ακρίβεια την Barbie της.

Οι σχεδιαστές της κούκλας αναδημιούργησαν επιδέξια το χαρακτηριστικό χτένισμα της Καμίλα και πρόσθεσαν μία καρφίτσα της WOW Global στην κάπα της.

Όταν έπιασε στα χέρια της την κούκλα, η Βασίλισσα είπε χαμογελώντας:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι υπέροχη και μου αφαίρεσαν περίπου 50 χρόνια. Είμαι πολύ ευγνώμων»!

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση