Βίντεο-σοκ: Αυτοκίνητο κάνει 7 τούμπες και καταλήγει στη θάλασσα -Η στιγμή που εκτοξεύεται ο οδηγός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:07 Βίντεο-σοκ: Αυτοκίνητο κάνει 7 τούμπες και καταλήγει στη θάλασσα -Η στιγμή που εκτοξεύεται ο οδηγός

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα σε παραλία στο Κουβέιτ, με αποτέλεσμα το όχημα να κάνει αλλεπάλληλες τούμπες, ο ίδιος να εκτιναχθεί στον αέρα και να προσγειωθεί στη θάλασσα.

Βίντεο κατέγραψε την τρελή πορεία του τετρακίνητου Toyota FJ Cruiser στην παραλία με το αυτοκίνητο να διαγράφει ζιγκ-ζαγκ στην άμμο. Το όχημα τινάζει νερά στο διάβα του καθώς ο οδηγός επιταχύνει κατά μήκος της ακτογραμμής και σε έναν απότομο ελιγμό χάνει τον έλεγχο και ρολάρει αρκετές φορές προτού σταματήσει μέσα στη θάλασσα στο πλευρό του.

Την ώρα που το αυτοκίνητο κάνει τούμπες ο οδηγός διακρίνεται να εκτινάσσεται στον αέρα, να περιδινίζεται και να πέφτει με ορμή στα νερά δίπλα στο αναποδογυρισμένο όχημά του. Τα νερά φαίνεται πώς ανέκοψαν την πτώση του, καθώς ο νεαρός άνδρας καταφέρνει να σταθεί όρθιος και κουτσαίνοντας ελαφρώς να βγει στην ακτή.

Περαστικοί σπεύδουν να τον βοηθήσουν, καθώς κάθεται στην άμμο για να συνέλθει, ενώ ο εικονολήπτης γελάει παρακολουθώντας το αλλόκοτο περιστατικό.

Το παρ’ ολίγον μοιραίο ατύχημα έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην παραλία Αμπού Χασανίγια κοντά στην πόλη του Κουβέιτ. Η πυροσβεστική ανέσυρε αργότερα το όχημα, το οποίο κατέσχεσαν οι Αρχές. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής αν θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση στον 34χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, που δεν φορούσε ζώνη.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση