Ο “Βασιλιάς” του Instagram Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τους 200 εκατ. ακόλουθους στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 21:21 Ο “Βασιλιάς” του Instagram Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τους 200 εκατ. ακόλουθους στο Instagram

Αν ρωτούσαμε τους τους περισσότερους ανθρώπους ποιος νομίζουν ότι είναι ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στο Instagram, τότε πιθανώς θα μας απαντούσαν η Κιμ Καρντάσιαν ή η δισεκατομμυριούχος αδερφή της Κάιλι Τζένερ. Σίγουρα είναι μια λογική απάντηση, ωστόσο είναι λανθασμένη.

Η σωστή απάντηση είναι ο Πορτογάλος άσσος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν μάλιστα και η υψηλότερα αμοιβόμενη προσωπικότητα της εφαρμογής για το 2019 (έβγαλε περίπου 47,8 εκατομμύρια δολάρια μόνο από το Instagram πέρυσι), καθώς κέρδιζε κατά μέσο όρο 975.000 δολάρια ανά ποστ.

 

 

Αυτό ωστόσο που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος άνθρωπος που έσπασε το φράγμα των 200 εκατ. ακόλουθων στην εφαρμογή. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, ενώ πίσω από αυτόν βρίσκεται η Αριάνα Γκράντε με 173 εκατομμύρια οπαδούς και ο Ντουέιν Τζόνσον με 170 εκατομμύρια.

Φυσικά αυτό ήταν ένα γεγονός που άξιζε εορτασμού, με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή να κάνει την παρακάτω ανάρτηση:

 

 

“Ουάου 200 εκατομμύρια!!!” έγραψε ο αστέρας της Γιουβέντους στην λεζάντα, συμπληρώνοντας: ” Ευχαριστώ καθέναν από εσάς ξεχωριστά, που μοιραστήκατε αυτό το ταξίδι μαζί μου κάθε μέρα!!”

Μετά από αυτό, ο Ρονάλντο αναμένεται να αυξήσει περισσότερο τα έσοδα του από την εφαρμογή το νέο έτος.

πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση