Big Brother: Σάλος με τον ψευτονταή και το κήρυγμα υπέρ βιασμού - Τον διώχνουν από το παιχνίδι - Αποχωρούν οι χορηγοί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 09:45 Big Brother: Σάλος με τον ψευτονταή και το κήρυγμα υπέρ βιασμού - Τον διώχνουν από το παιχνίδι - Αποχωρούν οι χορηγοί

Έντονες αντιδράσεις στα social media, ακόμη και από την κυβέρνηση και τα κόμματα για όσα αδιανόητα ειπώθηκαν στο ριάλιτι.

"Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό". Αυτή ήταν η φράση του παίκτη του ριάλιτι Big Brother, που προκάλεσε οργή στους τηλεθεατές και ντροπή σε όσους την άκουσαν, πολιτικές αντιδράσεις με την έντονη παρέμβαση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης αλλά και την αποχώρηση των χορηγών από το πολυδιαφημισμένο για τη …διαφορετικότητα τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Μετά από το σάλο που προκλήθηκε, Σκάι και ο Big Brother αποφάσισαν την αποχώρηση του παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη από το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο

Όπως αποκαλύφθηκε από το παραπάνω video, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού καταδίκασε τη δήλωση που έχει κάνει, του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το σπίτι του Big Brother.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ, ο "Μεγάλος Αδελφός" του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σπίτι της παραγωγής λέγοντάς του τα εξής: "Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα".

Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας τα εξής: "Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω".

Η παραγωγή του ριάλιτι του ανακοίνωσε την απόφαση: "Αντώνη στο ξαναλέω, σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι".

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με τον παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη, να αναφέρει σε άλλους δύο άνδρες-συμπαίκτες του, ότι εάν δεν συνευρεθεί καθημερινά με γυναίκα, προχωρά σε βιασμό. Αφού έκανε την επίμαχη "δήλωση" κανένας από τους συμπαίκτες του δε φαίνεται να αντιδρά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση