Αυτά τα ζώδια θα σε εκδικηθούν αν πεις ψέματα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 14:10 Αυτά τα ζώδια θα σε εκδικηθούν αν πεις ψέματα

Μην κάνεις το λάθος και εκμεταλλευτείς την εμπιστοσύνη αυτών των ζωδίων

Ο Σκορπιός, ο Καρκίνος και ο Λέων είναι τα ζώδια στα οποία αν διανοηθείς να πεις ψέματα τότε να περιμένεις εκδίκηση…

Σκορπιός

Είναι ένα ζώδιο που ζηλεύει εύκολα, έχει ανασφάλειες συχνά και με το να του πεις ψέμα είναι σα να του λες ότι δεν πρέπει να σε εμπιστεύεται.

Αν υποθέσουμε ότι λες ψέματα ενώ εσείς οι δύο έχετε ερωτική σχέση, να περιμένεις να σε εκδικηθεί με έναν πολύ συγκεκριμένο και «παραδοσιακό» τρόπο.

Είτε θα κάνει σεξ με την κολλητή σου και θα στο πει επιδεικτικά. Είτε θα κάνει σεξ με πολλές μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα εσύ να φρικάρεις τελείως.

Καρκίνος

Έχει αρκετές ανασφάλειες και έλλειψη σιγουριάς. Με το να του πεις ψέματα, είναι σα να μπαίνεις σε μια διαδικασία να του φωνάζεις ότι δεν αξίζει ο ίδιος την όποια αλήθεια.

Η αλήθεια και η ειλικρίνεια για έναν Καρκίνο, δεν είναι ούτε θα έπρεπε να είναι πολυτέλεια. Για τον ειλικρινή και άμεσο Καρκίνο, ένα μικρό ψέμα συνεπάγεται άπειρα μεγαλύτερα ψέματα.

Δεν υπάρχει αθώο ψέμα, ούτε ψέμα που θα δικαιολογήσει επειδή εσύ ήσουν σε στιγμή αδυναμίας. Συνεπώς μην κάνεις το λάθος, διαφορετικά θα πει από εδώ και από εκεί τα πάντα που του έχεις πει να κρατήσει μυστικό.

Λέων

Είναι γνωστό ότι είναι το πιο περήφανο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η περηφάνια και ο εγωισμός του όμως λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας χωρίς να δείχνουν ένα ευαίσθητο άτομο το οποίο και είναι.

Καταλαβαίνει το ψέμα από χιλιόμετρα και αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να του λες πάντα την αλήθεια. Αν του πεις ψέματα είναι σα να προσβάλλεις τη νοημοσύνη του και να θεωρείς ότι δεν έχει την ικανότητα να το δει ο ίδιος.

Η εκδίκησή του θα είναι τελείως «ψυχρή». Απλά θα σταματήσει να σου μιλάει και εσύ θα είσαι εκεί να αναρωτιέσαι τι συνέβη. Κι όμως ξέρει τι κάνει.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση