Αλεξάνδρα Ούστα για Σάκη Μπουλά: "Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να σου την στήνουν έξω από το σπίτι"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 13:49 Αλεξάνδρα Ούστα για Σάκη Μπουλά: "Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να σου την στήνουν έξω από το σπίτι"

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε για τις αναμνήσεις που κρατά από τη σχέση της με τον Σάκη Μπουλά, αλλά και για τη διαχείριση της απώλειάς του.

Συνέντευξη στην εκπομπή "MEGA Καλημέρα" παραχώρησε η Αλεξάνδρα Ούστα το πρωί της Πέμπτης, όπου αναφέρθηκε στην απώλεια του πρώην συντρόφου της, Σάκη Μπουλά, στη διαχείριση του πένθους και στα όσα ακολούθησαν μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός υποστήριξε ότι "ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος, παρόλο που ο ίδιος είχε τα δικά του σκοτάδια και τις δικές του στεναχώριες. Η ίδια δήλωσε πως σήμερα αισθάνεται "πολλή αγάπη και μια γλυκιά νοσταλγία", όταν φέρνει στη μνήμη της τον Σάκη Μπουλά.

"Σήμερα δεν με ενοχλεί να με ρωτούν όσο στην αρχή. Κυρίως γιατί περνάει μια περίοδος για τον καθένα που χρειάζεται να πενθήσει, να βιώσει ό,τι συμβαίνει. Ήταν όμως λίγο άγριο αυτό που συνέβαινε εκείνη την περίοδο και για αρκετό χρόνο. Πια έχουν περάσει χρόνια και εγώ έχω αλλάξει, έχω γίνει άλλος άνθρωπος, έχω κάνει την οικογένεια μου οπότε και αυτό από μόνο του, στο δικό μου μυαλό, με κάνει να καταλαβαίνω πως δεν είναι μόνο αυτή η ιστορία. Συνεχίζω και γράφω τη δική μου ιστορία", τόνισε η ηθοποιός.

"Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να την έχουν στήσει έξω από το σπίτι για να σου πάρουν μια δήλωση. Και επειδή δεν έχεις κέφια, και καλά κάνεις και δεν έχεις, να σου λένε 'τουλάχιστον περίμενε' ή 'πήγαινε πιο αργά στο αμάξι για να σε πάρω από τη γωνία που στρίβεις' ή 'όχι, άμα δεν μιλήσει για αυτό το θέμα δεν την θέλουμε στην εκπομπή'", κατέληξε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Mega

Προσαρμοσμένη αναζήτηση