Παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν παντρεύτηκε τη σύντροφό της στη Λευκάδα - Το παραμυθένιο σκηνικό [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 09:56 Παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν παντρεύτηκε τη σύντροφό της στη Λευκάδα - Το παραμυθένιο σκηνικό [εικόνες]

Η Ελβετίδα επιθετικός έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της και αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη της στην πανέμορφη Λευκάδα.

Την εκλεκτή της καρδιάς της παντρεύτηκε η Ραμόνα Μπάκμαν, η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά και για το γάμο της με τη Σαρλότ Μπαρέτ.

 
 

Η Ελβετίδα επιθετικός είναι από τις πιο γνωστές παίκτριες των Παριζιάνων και έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της, ενώ πλέον είναι παντρεμένη, αφού επέλεξε η επισημοποίηση της σχέσης της να γίνει στη Λευκάδα.

 

Οι δυο τους ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφίες στα social media από το πανέμορφο νησί του Ιονίου, ανακοινώνοντας τον γάμο τους στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς ακολούθους τους.

Οπως βλέπουμε στις εικόνες, οι δυο τους είναι πανευτυχείς, ενώ για την τελετή είχε στηθεί ένα ρομαντικό, παραμυθένιο σκηνικό, με λευκό φόντο και κατακόκκινα ροδοπέταλα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση