Σταύρος Ζαλμάς: Έγραψαν ότι έχω AIDS και πέθανα - Μου κατέστρεψαν καριέρα και σχέσεις [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 13:39 Σταύρος Ζαλμάς: Έγραψαν ότι έχω AIDS και πέθανα - Μου κατέστρεψαν καριέρα και σχέσεις [βίντεο]

Ο αγαπημένος ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για ψεύτικα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε AIDS, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία και πέθανε.

"Τη δεκαετία του ’90 έγραψαν ότι έχω AIDS, που εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο"ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς. "Αν είχα κάνει μήνυση τότε θα είχα πάρα πολλά λεφτά, αλλά τότε ήμουν βλάκας, δεν ασχολήθηκα καν" ανέφερε.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα", ο δημοφιλής ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς ανέφερε τους λόγους για τη συνειδητή του αποχή από την τηλεόραση για μεγάλο χρονικό διάστημα, για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει γίνει αποδέκτης, αλλά και για τη φημολογία που του κόστισε πολλά στην καριέρα του.

 

Ειδικότερα, ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε, μεταξύ άλλων, για δημοσιεύματα της δεκαετίας του ’90, που του δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

"Αν είχα κινηθεί νομικά θα είχα πολυκατοικίες αυτή τη στιγμή. Τη δεκαετία του ’90 έγραψαν ότι έχω AIDS, που εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο" ανέφερε ο Σταύρος Ζαλμάς.

"Αν είχα κάνει μήνυση τότε θα είχα πάρα πολλά λεφτά, αλλά τότε ήμουν βλάκας, δεν ασχολήθηκα καν. Βασανίστηκα πολλά χρόνια με αυτό" είπε, χαρακτηριστικά.

","width":136,"height":146}}}

"Με το μυαλό που έχω τώρα, θα έπρεπε να βγω όπως έβγαιναν οι ηθοποιοί στην Αμερική με τις εξετάσεις τους", συνέχισε ο ηθοποιός.

"Αυτό το θεωρώ ντροπή να το κάνει ένας άνθρωπος, αλλά θα μπορούσα να κάνω μήνυση. Ήμουν τόσο ζωντόβολο τότε. Η έννοια του σκανδάλου για μένα ήταν πάρα πολύ ατροφική, δεν έδινα σημασία" εξήγησε ο Σταύρος Ζαλμάς. Μου έκανε πολύ κακό γιατί αυτή η φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα πάρα πολλά χρόνια, ότι ο Σταύρος Ζαλμάς μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και πεθαίνει. Πέρυσι έγραψαν ότι πέθανα. Έχω κακοποιηθεί από τον Τύπο. Μου κατέστρεψαν τα επόμενά μου χρόνια" κατέληξε ο αγαπημένος ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς.

"Μου έκανε πολύ κακό γιατί αυτή η φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα πάρα πολλά χρόνια, ότι ο Σταύρος Ζαλμάς μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και πεθαίνει. Πέρυσι έγραψαν ότι πέθανα. Έχω κακοποιηθεί από τον Τύπο. Μου κατέστρεψαν τα επόμενά μου χρόνια" κατέληξε ο αγαπημένος ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση