Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 11:41 Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά

Από καρδιάς μίλησε ο Πύρρος Δήμας στην κάμερα του Happy Day!

Μαζί με την σύντροφο του, Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε ο Πύρρος Δήμας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Πέμπτης. Οι απώλειες, ο αθλητισμός και το Survivor σε πρώτο πλάνο!

“Και εγώ και η Αφροδίτη σαν αθλητές αυτό πρεσβεύουμε. Θέλουμε να δώσουμε στη νέα γενιά τα φώτα μας από τις εμπειρίες μας.

Ξεκίνησα δειλά δειλά να γράψω την αυτοβιογραφία μου και όλο το βιβλίο έχει δυνατά σημεία και δυσκολίες όπως και τα παιδικά μου χρόνια.

Όπως ήταν η μετάβαση μου στην Ελλάδα. Τα πιο δύσκολα είναι οι απώλειες οι οποίες είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς” παραδέχθηκε ο Πύρρος Δήμας.

“Είχα απανωτές απώλειες. Το πατέρα μου τον έχασα το 2017, το 2018 έχασα τη σύζυγο μου και πέρυσι έχασα τη μητέρα μου. Δύσκολα πράγματα τα οποία να μην τύχουν σε κανέναν”.

“Δόξα τω Θεώ με την Αφροδίτη είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά” συμπλήρωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με τη σύντροφο του να προσθέτει πως “στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με τη δική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση