Ο Σον Πεν θα τιμηθεί με το βραβείο «Bob Hope» - «Κινητοποιεί τον κόσμο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 12:54 Ο Σον Πεν θα τιμηθεί με το βραβείο «Bob Hope» - «Κινητοποιεί τον κόσμο»

Με το διάσημο βραβείο «Bob Hope» θα τιμηθεί ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και ακτιβιστής Σον Πεν για τη συνολική δράση του και τη συνεισφορά του στην ανθρωπότητα, σύμφωνα με το Variety.

«Ο ακτιβισμός και οι τεράστιες ανθρωπιστικές προσπάθειες του Σον Πεν είχαν βαθύ αντίκτυπο στην παγκόσμια κοινότητα. Χρησιμοποίησε αποτελεσματικά την πλατφόρμα του για να κινητοποιήσει τον κόσμο», δήλωσε η Κιμ Κόλμαν (Kim Coleman) για το βραβείο.

Ο Μάικλ Σπίλερ (Michael Spiller) που είναι ένας από τους προέδρους της Επιτροπής, μαζί με τον Κόλμαν πρόσθεσε: «Ο Σον είναι υπεύθυνος για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Από την Αϊτή μέχρι την Ουκρανία και το Λος ‘Αντζελες, αποτελεί πηγή έμπνευση για όλους μας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο «Saban Media Center».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση