Κέιτι Πέρι: Γιατί έπεσε το βλέφαρό της στη συναυλία - Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 15:52 Κέιτι Πέρι: Γιατί έπεσε το βλέφαρό της στη συναυλία - Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει

Η τραγουδίστρια ανησύχησε το κοινό της στην τελευταία της εμφάνιση στο Λας Βέγκας - Έπεσε το βλέφαρό της την ώρα που τραγουδούσε - Τι είχε δηλώσει για την πάθησή της

Η τελευταία εμφάνιση της Κέιτι Πέρι  έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της 

Η τραγουδίστρια έδινε συναυλία για το κοινό της στο Λας Βέγκας, όταν ξαφνικά, στάθηκε στη μέση της σκηνής κι ενώ κοιτούσε τους θαυμαστές της, ξαφνικά το δεξί της βλέφαρο έκλεισε.

Αν και προσπάθησε να το ανοίξει με μία κίνηση στο πλαϊνό σημείο του μετώπου της, ο μυς δεν έδειξε να ανταποκρίνεται σωστά και το μάτι της συνέχισε να ανοιγοκλείνει.

@katyperrytv KATYYYYY!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση