Ιωάννα Τούνη για το γάμο με το Δημήτρη Αλεξάνδρου: Με κοιλιά δεν παντρεύομαι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 10:49 Ιωάννα Τούνη για το γάμο με το Δημήτρη Αλεξάνδρου: Με κοιλιά δεν παντρεύομαι

«Οι ερωτήσεις που μου κάνετε, είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν».

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν στις τηλεοπτικές κάμερες για την εγκυμοσύνη και τον επικείμενο γάμο τους.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και λίγους εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος, αλλά δε ξέρω κατά πόσο αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει. Μόλις βγει το μωρό, θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ» είπε, από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σε ερώτηση για τον γάμο τους, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος. Οι ερωτήσεις που μου κάνετε, είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν. Με τίποτα» και ξεκαθάρισε αναφορικά με το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί τηλεοπτικά: «Ούτως ή άλλως με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση και εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια από τον καναπέ».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση