Τζούλια Αλεξανδράτου: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από το OnlyFans σε ένα χρόνο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 10:48 Τζούλια Αλεξανδράτου: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από το OnlyFans σε ένα χρόνο

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Τζούλια Αλεξανδράτου, αναρτώντας φωτογραφίες στα social media που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, το μοντέλο πραγματοποίησε στο Instagram ένα Q&A, καλώντας τους ακολούθους της να της κάνουν ερωτήσεις.

Σε ερώτηση σχετικά με το Only Fans -τη γνωστή συνδρομητική υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση- για το πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα, η ίδια απάντησε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα».

Ένας άλλος ακόλουθός της, τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα» και τότε εκείνη του απάντησε αινιγματικά, με τους στίχους «Στόχος είναι τα λεφτά» από το ομότιτλο τραγούδι της.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση