Ιωάννα Τούνη: "Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 16:54 Ιωάννα Τούνη: "Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος"

Τα stories με το μωρό της.

Για την «περίεργη φάση» στην οποία βρίσκεται τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο μωράκι της στο σπίτι, μιλά μέσα από stories που ανέβασε στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη. Η influencer έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα social media και φαίνεται πως οι followers της ανυπομονούν να μάθουν νέα της.

Έτσι, σε τρία ολιγόλεπτα βίντεο που ανέβασε, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται λεπτομέρειες από τη νέα πραγματικότητα με το αγοράκι της, το οποίο θηλάζει αποκλειστικά, πράγμα το οποίο έχει αλλάξει αρκετά την καθημερινότητά της.

«Πόσο μου έχετε λείψει; Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου, περνάω μια φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλακτος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μου στέλνετε μέχρι και email και μου λέτε ” τι θα γίνει ρε Ιωάννα δεν θα ανεβάσεις ποτέ ξανά story;”. Ελπίζω να ανεβάσω stories κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου έχουν άλλα προτεραιότητα. Προς το παρόν το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει και άλλο γάλα οπότε θα σας κάνω story μετά» λέει η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση