Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Μοναδικές στιγμές στη Σαουδική Αραβία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 13:28 Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Μοναδικές στιγμές στη Σαουδική Αραβία (ΦΩΤΟ)

Ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο μετά την πρεμιέρα του Dragons’ Den στον ANT1, πραγματοποίησε ένα μακρινό ταξίδι με τη Χριστίνα Μπόμπα και τους κουμπάρους τους.

Μαζί με τον Μίλτο Καμπουρίδη και την Μαρίνα Βερνίκου, όλοι μαζί ταξίδεψαν στη Σαουδική Αραβία, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πως υιοθέτησε ένα διαφορετικό style, θέλοντας να προσαρμοστεί στις ανάγκες του ταξιδιού, αφού την είδαμε να περπατά ξυπόλητη στην έρημο, ενώ λίγες ώρες μετά να διασκεδάζει πίνοντας το ποτό της, δίπλα στον σύζυγό του και τους κουμπάρους τους.

Μοναδική εμπειρία στην κορυφή της ερήμου

Η Χριστίνα Μπόμπα βιντεοσκόπησε τον σύζυγό της να την καθοδηγεί μέχρι το σημείο στο οποίο είχαν δώσει ραντεβού με τους κουμπάρους τους και την υπόλοιπη παρέα, θέλοντας να απολαύσουν ένα πικ νικ στην έρημο.

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού από τη Σαουδική Αραβία:

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση