Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφίζει τον γιο του και τον σκύλο του στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο που θα δεις σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 15:06 Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφίζει τον γιο του και τον σκύλο του στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο που θα δεις σήμερα

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φαίνεται πως ζει μία εντελώς διαφορετική ζωή. Ο γνωστός σεφ και κριτής του "MasterChef" είναι πλέον ένας ξετρελαμένος μπαμπάς, κάτι που φροντίζει να αποδεικνύει συνεχώς μέσα από το Instagram του.

Πιο συγκεκριμένα, αν και φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιάζει να αναρτά φωτογραφίες του γιου του με κάθε ευκαιρία. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής δημοσίευσε μία φωτογραφία του γλυκύτατου γιου του και του σκύλου του, "λιώνοντας" δικαίως τους followers του.

"My boys" σημείωσε πάνω στη φωτογραφία και αυτό, ήταν σίγουρα ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε σήμερα:

Πηγή: missbloom.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση