Μαρίνα Σάττι: Με την επιτυχία έχασα φουλ τον αυθορμητισμό μου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 19:18 Μαρίνα Σάττι: Με την επιτυχία έχασα φουλ τον αυθορμητισμό μου

“Ήμουν μαζεμένη και φοβισμένη” εξομολογείται η Μαρίνα Σάττι.

Στις αλλαγές που έζησε η ίδια μέσα σε μια πενταετία, όπου και ανθίζει στον χώρο της μουσικής, αναφέρθηκε η Μαρίνα Σάττι όταν βρέθηκε καλεσμένη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

“Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για κανένα πράγμα που φέρνει η επιτυχία. Για μένα ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτό που κάνω. Τα όποια σχόλια στο Youtube μπορεί και να μην μπαίνεις για να τα βλέπεις. Στην αρχή έμπαινα αλλά τώρα καθόλου.

Με επηρέαζαν φουλ τα λιγότερα καλά. Τα καλά, όχι. Άμα τα έπαιρνα και τα καλά… καλά θα ήταν! Άμα κολλούσα και στα καλά μπορεί και να ήταν πιο καλά” ομολόγησε, αρχικά, η νεαρή τραγουδίστρια.

“Τα πράγματα τα θέλουν χρόνο. Τα πράγματα δεν καθορίζονται από μία επιλογή, από μία κίνηση, από μία κουβέντα, από ένα τραγούδι, από μια παραγωγή, από μία συνέντευξη, από μία φωτογράφιση.

Είναι ένα παζλ πολλών κομματιών που συντίθεται κάποια στιγμή.

","width":136,"height":146}}}

Όλο αυτό το πράγμα που κάνουμε είναι, κατά κάποιον τρόπο, μια σχέση με τον κόσμο. Εμένα μου έχει πάρε πέντε χρόνια για να είμαι άνετη και να τα λέμε τώρα, έτσι είμαι και στη ζωή μου”

“Το 2017 ήμουν φουλ μαζεμένη και φοβισμένη. Έχασα φουλ τον αυθορμητισμό μου. Είχα πάρα πολύ το “να μην πω”, “να μην κάνω”, “να μην νομίζουν” και όλο αυτό” συμπλήρωσε ακόμα, με ειλικρίνεια, η Μαρίνα Σάττι στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση