Βίσση - Καρβέλας: Κυκλοφόρησαν το τραγούδι του χωρισμού τους - Το συγκινητικό video clip

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 11:28 Βίσση - Καρβέλας: Κυκλοφόρησαν το τραγούδι του χωρισμού τους - Το συγκινητικό video clip

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας ερμηνεύουν το κομμάτι «Ξανά», σε ένα μοναδικό ντουέτο μετά από 20 χρόνια.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ενώνουν τις φωνές τους μετά από 20 χρόνια. Το «Ξανά», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1994, γράφτηκε από τον μουσικοσυνθέτη, όταν το ζευγάρι επέλεξε χωριστούς δρόμους. Και, τώρα, το τραγουδούν μαζί, μεταφέροντάς μας με τις μοναδικές φωνές τους στο διηνεκές της σχέσης τους.

Το ντουέτο «Ξανά», το πρώτο ντουέτο τους μετά το επιτυχημένο «Boom Boom Boom» του 2003, συνοδεύεται από ένα visualizer με πρωταγωνιστές τους δυο τους, που σκηνοθέτησε η Christine Crokos.

Το «Ξανά», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, αποτελεί το πρώτο από μία σειρά τραγουδιών που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας κι ερμήνευσαν ο ίδιος ή άλλοι καλλιτέχνες, τα οποία η Άννα Βίσση θα παρουσιάσει δοσμένα με τη φωνή της και με ενορχηστρώσεις - έκπληξη, σ’ ένα ολοκληρωμένο δισκογραφικό project που θα αποκαλυφθεί το προσεχές διάστημα.

Δείτε το video clip:

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση