Οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης ποζάρουν από τις διακοπές με τα μαγιό τους – Φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 11:23 Οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης ποζάρουν από τις διακοπές με τα μαγιό τους – Φωτογραφίες

Από τα τηλεοπτικά πλατό στις ξαπλώστρες! Οι παρουσιάστριες της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης, ολοκλήρωσαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την ερχόμενη σεζόν.

Οι περισσότερες μάλιστα, δεν έχασαν καθόλου χρόνο, αναχωρώντας αμέσως για τα ελληνικά νησιά δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες των διακοπών τους.

 

Και φέτος, τα ιδιαίτερα μαγιό και οι πόζες δίπλα στο κύμα, «μαγνήτισαν» τα βλέμματα των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι σχολίασαν τις αναρτήσεις τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει άλλο ένα καλοκαίρι στο νησί της καρδιάς της, την Πάρο, εκεί όπου μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, διατηρούν το εξοχικό τους σπίτι, όπου περνούν χαλαρές στιγμές με τα παιδιά τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και φέτος, έδειξε την προτίμησή της στο μπικίνι, με λεοπάρ και έντονα σχέδια.

Κατερίνα Καινούργιου

Στο νησί των ανέμων ταξίδεψε η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια του Alpha ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές της για τον Σεπτέμβρη, ενώ πόζαρε με μπικίνι αλλά και ολόσωμο πράσινο μαγιό με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. 

Φαίη Σκορδά

Εντυπωσιάζει η Φαίη Σκορδά στις νέες της αναρτήσεις με μαγιό. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μπορεί να μην αποκαλύπτει τον προορισμό των φετινών της διακοπών, ωστόσο οι φωτογραφίες με μπικίνι αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

 

Ελένη Χατζίδου

Με έντονο floral μπικίνι η Ελένη Χατζίδου βγήκε στην παραλία έχοντας πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, όπου μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου θα μας καλημερίζουν από τον αέρα του Star και την εκπομπή Breakfast@Star που συνεχίζει την πορεία της.

Δανάη Μπάρκα

Διακοπές στη Σέριφο για την παρουσιάστρια του Mega. Η Δανάη Μπάρκα ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές της για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και ταξίδεψε στη Σέριφο, απ’ όπου και ξεκίνησε τις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια στις νέες της φωτογραφίες ποζάρει με μαγιό στις πιο καλοκαιρινές της στιγμές.

Ελεονώρα Μελέτη

Μια τρυφερή φωτογραφία ανέβασε στο instagram ο Θοδωρής Μαροσούλης με τη σύζυγό του, Ελεονώρα Μελέτη στην παραλία, όπου και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η παρουσιάστρια του Mega, από τη νέα σεζόν επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα με αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής της.

Σίσσυ Χρηστίδου

Στη Ρόδο βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη πισίνα του ξενοδοχείου όπου και διέμεινε για τις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega για το Σαββατοκύριακο, συνεχίζει και τη νέα σεζόν με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ενώ για την ώρα ποζάρει ευδιάθετη και  ανανεωμένη από την πισίνα. 

Ελένη Τσολάκη

Μπορεί να μην ανέβασε στο instagram φωτογραφία της με μπικίνι, ωστόσο η ίδια απολαμβάνει ξέγνοιαστη το καλοκαίρι της, μετά από μια πετυχημένη σεζόν στην πρωινή ζώνη του Open Weekend.

Η Ελένη Τσολάκη πρόσφατα βρέθηκε στη Σαντορίνη, όπως αποκάλυψαν οι αναρτήσεις της στο instagram.

Φωτογραφίες: instagram

πηγή: TLife.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση