Νίκος Οικονομόπουλος: Δωρίζει την αμοιβή του από δύο συναυλίες στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 11:56 Νίκος Οικονομόπουλος: Δωρίζει την αμοιβή του από δύο συναυλίες στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

«Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και σε όλα αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία» είπε κατά τη διάρκεια συναυλίας του ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος θα δώσει την αμοιβή του από δύο συναυλίες της καλοκαιρινής του περιοδείας σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής προσφέρει την αμοιβή του από δύο συναυλίες σε Κατερίνη και Ηράκλειο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA, ο Νίκος Οικονομόπουλος διακόπτοντας για λίγο το μουσικό του πρόγραμμα, ανακοίνωσε από τη σκηνή της συναυλίας στο Ηράκλειο πως η αμοιβή του για τη βραδιά θα προσφερθεί στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, ενώ τα έσοδα από τη συναυλία του στην Κατερίνη θα δοθούν για την ανέγερση του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού Υπαπαντής της πόλης.

«Απόψε θέλω να περάσετε πάρα πολύ καλά, να βγάλετε όλη τη θετική σας ενέργεια. Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και σε όλα αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής από τη σκηνή του Παγκρήτιου Σταδίου.

«Τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά η αμοιβή μου θα πάει απευθείας στη Θεσσαλία, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αυτή την καταστροφή που συνέβη περνάνε πάρα πολύ δύσκολα», τόνισε ο Νίκος Οικονομόπουλος, λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Τρεις ημέρες νωρίτερα, από τη σκηνή του γηπέδου του Πιερικού στην Κατερίνη, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοίνωσε στους θεατές πως η αμοιβή του θα παραχωρηθεί ως στήριξη για την ανέγερση του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού Υπαπαντής στην πόλη, καταχειροκροτούμενος από το κοινό.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Super Κατερίνα»

Πηγή: alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση