Ελένη Χαμπέρη: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του συντρόφου της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 11:34 Ελένη Χαμπέρη: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του συντρόφου της

Δείτε το βίντεο που ανέβασε από τη ρομαντική στιγμή

Η Ελένη Χαμπέρη πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αναστασίου.

Η 28χρονη γυμνάστρια, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor», είπε το «ναι» στον αγαπημένο της, ο οποίος της ζήτησε να παντρευτούν σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα.

Το ευχάριστο γεγονός δημοσιοποίησε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok, καθώς ανέβασε ένα βίντεο από τη στιγμή που ο σύντροφός της γονατίζει για να της κάνει την πρόταση γάμου.

«Πόσο όμορφο συναίσθημα είναι να έχεις βρει τον άνθρωπό σου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε το βίντεο

@eleni.champeri Ποσο ομορφο συναισθημα ειναι να οτι εχεις βρει τον ανθρωπο σου❤️#mylife #fypシ #videos #love #summer ♬ Emeis - Stelios Rokkos & Ivi Adamou

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση