Γιώργος Δασκαλάκης: «Π..... καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης» - Στον Ευαγγελισμό ο τραγουδιστής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 16:36 Γιώργος Δασκαλάκης: «Π..... καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης» - Στον Ευαγγελισμό ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να παλεύει γενναία την άνιση μάχη με τον καρκίνο. Μέσα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός στέλνει το νέο του μήνυμα

τον Ευαγγελισμό εισήχθη το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Μέσα από ανάρτησή του ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι παρά τις γενναίες προσπάθειες να τον νικήσει, χρειάστηκε για μια ακόμα φορά να νοσηλευτεί. Στο πλευρό του φυσικά βρίσκεται πάντα η σύζυγός του αλλά και οι δικοί του άνθρωποι.

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Π@@ΣΤΗ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης...έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε??? Μπορεί... Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως...θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία:

«Ζωή μου τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΕΣΥ έχεις τον τελευταίο λόγο!!!! Σ αγαπώ και η αγάπη κάνει θαύματα!!! Ζήσε... είσαι ήδη νικητής...σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση