Μπρους Γουίλις: «Δεν μιλάει, αλλά εξακολουθεί να είναι ο ίδιος» - Η μαρτυρία φίλου του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 19:28 Μπρους Γουίλις: «Δεν μιλάει, αλλά εξακολουθεί να είναι ο ίδιος» - Η μαρτυρία φίλου του

«Όταν είσαι μαζί του, ξέρεις ότι είναι ο Μπρους»

Ένας στενός φίλος του Μπρους Γουίλις υποστήριξε πως ο ηθοποιός έχασε τις «γλωσσικές του δεξιότητες».

Πρόκειται για τον Γκλεν Γκόρντον Κάρον, δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του '80 Moonlighting με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού. Ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον είπε ότι προσπαθεί να επισκέπτεται τον ίδιο και την οικογένεια του ηθοποιού κάθε μήνα, ενώ χαρακτήρισε τον Μπρους Γουίλις ως ένα «εξαιρετικό» άτομο.

Μιλώντας στη New York Post για το αν ο Μπρους Γουίλις τον αναγνωρίζει, ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον είπε πως «η αίσθησή μου είναι ότι μέσα στα πρώτα τρία λεπτά με έχει αναγνωρίσει. Πλέον δεν είναι πολύ ομιλητικός». Συμπλήρωσε πως «κάποτε ήταν αχόρταγος αναγνώστης, κάτι που δεν ήθελε να το μάθει κανείς. Τώρα όμως, δεν διαβάζει λόγω της ασθένειας. Ωστόσο εξακολουθεί να είναι ακόμα ο Μπρους». Ο ίδιος πρόσθεσε πως «όταν είσαι μαζί του ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί, αλλά η χαρά της ζωής έχει φύγει».


Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε από την υποκριτική πέρυσι, αφού η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με αφασία, μια πάθηση που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητες. Τον Φεβρουάριο του 2023, η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ δήλωσε ότι η κατάστασή του είχε εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια (FTD).

Τον περασμένο μήνα, η Έμα Χέμινγκ μίλησε για την κατάσταση του συζύγου της κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισης στο Today, περιγράφοντας πόσο «δύσκολα» ήταν για όλη την οικογένεια.

Πηγή: lifo.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση