Η Τούνη πήρε θέση για τον πόλεμο στο Ισραήλ, «θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο;» και το Twitter ξεσάλωσε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 21:27 Η Τούνη πήρε θέση για τον πόλεμο στο Ισραήλ, «θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο;» και το Twitter ξεσάλωσε

Για 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο μίλησε η Ιωάννα Τούνη με το Twitter να ψάχνει ακόμα τον 3ο...

Την άποψη της για τον πόλεμο στο Ισραήλ και το ρόλο της Χαμάς εξέφρασε μέσω Instagram η Ιωάννα Τούνη. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα των ακολούθων της ήταν μια αστοχία. Συγκεκριμένα, στην αρχική της ανάρτηση η γνωστή influencer έκανε λόγο για....4ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε αρχικά: «Μπορείς να ταξιδέψεις από το ανατολικό τμήμα της Γάζας στο δυτικό μέσα σε ένα μισάωρο και από το βόρειο στο νότιο σε 12 λεπτά. Αυτό, λοιπόν, που προσπαθώ να πω είναι ότι η Γάζα είναι πολύ μικρή και το Ισραήλ έχει ήδη ρίξει 6.000 βόμβες μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες που είναι περισσότερες και από αυτές που έριξαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν μέσα σε έναν χρόνο… Η Γάζα, αυτή τη στιγμή, έχει μεταμορφωθεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό με μολυσμένο αέρα! Υπάρχουν άψυχα σώματα παντού στους δρόμους και κανείς δεν ξέρει πού να τα μεταφέρει αφού τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και τα ασθενοφόρα βομβαρδισμένα. Οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορία. Όλοι κάθονται σιωπηλά και παρατηρούν. Αυτό λέγεται γενοκτονία και εθνοκάθαρση».

Όπως φαίνεται, έλαβε αρκετά σχόλια για αυτή την ανάρτηση και επανήλθε με νέο ποστ για να «μην παρεξηγηθεί»

«Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω καμία από τις δυο πλευρές! Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη! Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω! Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα! Μπορεί να μπει ένας τέλος σε αυτή την τρέλα; Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο; #prayforpeace» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, που στη συνέχεια κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανέβασε μια παρόμοια, διορθώνοντας το λάθος της.

«Πάρτι» στο Twitter

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση